شاید شما هم یکی از استفاده کنندگان ظروف مسی هستید که با تمیز گردن این نوع ظروف مشکل دارید
۱ – استفاده از سرکه و نمک طعام (ترکیباتی که این دو با هم دارند باعث کاهش اکسیداسیون مس می شود)
پارچه را به محلول ترکیب شده با سرکه و نمک آغشته کرده و سیاهی های ظرف را پاک کنید
سپس با آب گرم آبکشی نمایید
و با دستمالی خشک ، تمیز و نرم برق بیاندازید
بجز روش بالا می توانید با همان ترکیبات روش دوم را انتخاب کنید. یک قاشق غذا خوری نمک طعام و یک فنجان سرکه را در یک قابلمه بزرگ بجوشانید. اگر ظرف مسی که میخواهید تمیز شود بزرگ باشد میتوانید مقدار نمک و سرکه را افزایش دهید.
توجه داشته باشید که قابلمه را با آب پر نکنید زیرا باعث ضعیف شدن خاصیت اسیدی سرکه می گردد
نمک را به سرکه داخل قابلمه اضافه کنید
ظروف مسی خود را در داخل محلول ترکیب شده بغلتانید تا محلول بخوبی بر روی بدنه مالیده شود
حال پس از سرد شدن ، ظرف مسی خود را زیر آب گرم با صابون بشویید و سپس خشک کنید.
لیمو ترش نیز بدلیل خاصیت اسیدی خود پاک کننده ای قوی برای ظروف مسی به شمار می آید.
یک عدد لیمو ترش تازه را از وسط دو نیم کنید
سپس به آرامی طرف نصف شده آن را به ظرف مسی خود بمالید
سپس با آب گرم و صابون بشویید و با دستمالی خشک ، تمیز و نرم برق بیاندازید
در این روش لیمو ترش را دو نیم کرده آب آن را گرفته و داخل ظرف کوچکی بریزید
سپس نمک طعام را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید
دستمال نرم را به محلول آغشته نمایید و بر روی ظرف مسی خود بکشید تا قسمت های سیاه ظرف پاک گردد
سپس با آب گرم و صابون بشویید و با دستمالی خشک ، تمیز و نرم برق بیاندازید
۵ – استفاده از محلول ترکیب شده توسط سرکه ، نمک طعام و آرد
نصف فنجان را پر از سرکه نمایید سپس یک قاشق غذاخوری نمک را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید
برای تمیز کاری هر چه بهتر میتوانید دستمال را به محلول سرکه و نمک آغشته و لکه های سیاه را پاک نمایید
سپس آرد را کم کم به محلول سرکه و نمک بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا محلول تبدیل به خمیری شل گردد
خمیر را دور تا دور ظرف مسی بمالید و ۱۵ دقیقه الی یک ساعت به همان حالت باقی بگذاید
سپس با آب گرم و صابون بشویید و با دستمالی خشک ، تمیز و نرم برق بیاندازید
بلی درست است سس کچاپ و یا رب گوجه فرنگی بدلیل خاصیت اسیدی جزء بهترین و پر استفاده ترین تمیز کننده های ظرف مسی می باشد
سس کچاپ و یا رب گوجه فرنگی را بر روی ظرف مسی خود ریخته و بر روی کل ظرف بمالید
سپس آن را برای چند دقیقه به همان حالت باقی گذارید تا خاصیت اسیدی سس باعث اکسیداسیون مس گردد
سپس توسط پنبه کلیه سطوح ظرف مسی خود را پاک کنید تا کاملا تمیز گردد
سپس با آب گرم و صابون بشویید و با دستمالی خشک ، تمیز و نرم برق بیاندازید
توسط یک دستکش لاتکس (جراحی) آب و اسید سولفوریک را با یکدیگر مخلوط کنید
سپس ظرف مسی را داخل محلول اسید سولفوریک با آب غوطه ور کنید سپس توسط سیم ظرفشویی لگه های سیاه ظرف خود را تمیز کنید حتما توجه داشته باشید در تمام مراحل کار دستکش در دستان شما باشد.
سپس با آب گرم و صابون بشویید و با دستمالی خشک ، تمیز و نرم برق بیاندازید
ظرف مسی شما همانند روز اول براق و تمیز می شود.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.